Версия для печати Версия для печати

Тема: Товарознавство

Код работы: 201-10314
Стоимость: 54.00 грн.
Кол-во:  
 
 
Голосов: 1
Оценить
Описание:
Фото
Отзывы
Сопутствующее
Спросить
Зміст
1. Характеристика естетичних властивостей та надійності товарів. 3
2. Основна технологічна та нормативно-технічна документація , яка регулює процес приготування блюд і кулінарних виробів в системі харчування. 5
3. Методи ідентифікації волокнистого складу текстильних матеріалів, які використовують при розкритті економічних злочинів. 7
Список використаної літератури: 14

Есть вопросы?

Вы можете задать нам вопрос(ы) с помощью следующей формы.

Имя:

Email

Пожалуйста, сформулируйте Ваши вопросы относительно Товарознавство: